Kratki osvrt na projekte u 2022. godini

Kako bi boravak djeci bio što ugodniji u našem vrtiću trudimo se na svim poljima. Ovim putem želimo istaknuti materijalne uspjehe u prošloj godini kada smo odradili pet velikih projekata:
1. Financijskom pomoći Ministarstva dopremili smo kuhinju i vešeraj, ugradili tavanske ljestve te odradili sitne popravke po ustanovi.
2. Financijskom pomoći od Općine Gornji Vakuf- Uskoplje kupili smo dio peleta za drugu polovicu prošle zime te utoplili spavaonicu i jedan dio igraonica tatami podlogom.
3. Središnji državni ured za Hrvate izvan RH omogućio nam je sredstva za proširenje kapaciteta ustanove vrtića kojim smo dogradili toaletne prostorije. Radove je izvodila lokalna firma "Gradnja" Gornji Vakuf-Uskoplje
4. ASB organizacija nam je kroz projekt osigurala pelet za ovu zimu, nove police za dječju robicu i jakne u hodniku, kućicu za igru u dvorištu, kosilicu i par plahti za krevete.
5. Najveći projekt bio je rekonstrukcija dječjeg igrališta naše ustanove. To je partnerski projekt s općinom Vuka iz Republike Hrvatske. Natječaj je raspisalo Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova EU u RH. To je prvi takav projekt na ovim prostorima, na što smo posebno ponosni.

I ove godine ćemo nastaviti istim ambicijama u nadi za jednakim ili čak većim rezultatima.

Nova ograda

Nova ograda Kako je sigurnost naše djece na prvom mjestu javili smo se na 2. Javni poziv za...

Rezultati natječaja za 2023./2024. pedagošku godinu

Rezultati natječaja za 2023./2024. pedagošku godinu

Volim tebe, volim cijeli svijet

"Volim tebe, volim cijeli svijet" 16.06.2023. godine održali smo završnu svečanost pod nazivom...

logo

O nama

Javna ustanova Dječji vrtić „Zvončić“ Gornji Vakuf – Uskoplje je javna predškolska odgojno – obrazovna ustanova u kojoj se provodi odgoj, obrazovanje, njega, zdravstvena zaštita, prehrana i skrb o djeci od 3 godine do polaska u osnovnu školu....

KONTAKT

JU Dječji vrtić Zvončić

Kralja Tomislava bb.

Gornji Vakuf- Uskoplje

Bosna i Hercegovina

+387 30 494-750

E-mail

djvrticzvoncicgvu@gmail.com

JU Dječji vrtić Zvončić - 2021 sva prava pridržana Design and development logo