"Volim tebe, volim cijeli svijet"

16.06.2023. godine održali smo završnu svečanost pod nazivom "Volim tebe, volim cijeli svijet", kojom smo ukratko prenijeli roditeljima i ostalim gostima malo ugođaja iz našeg vrtića...smijeh, pjesmu, igru, ali i vrijedan rad naših odgajateljica.
Svaki kraj pedagoške godine donese mnogo osjećaja, sreću, ponos, ali i tugu. Sretni smo jer smo dio ovoga prekrasnog svijeta. Ponosni dok gledamo kako naša djeca izrastaju u velike ljude, a tužni jer se sa našim velikim predškolcima pozdravljamo.

Mnogo smo toga naučili jedni od drugih, hvala vam na svijetlu koje ste unijeli u ovaj svijet koji će i dalje sjati zahvaljujući vama i budućim generacijama. Neka vas prati sva sreća ovoga svijeta na vašem putovanju, dalje nastavljate bez nas, uz vaše roditelje, ali znajte da su vaše tete tu odakle vam šalju snagu i vjetar koji će vas nositi u vaše najljepše avanture i pobjede.

 
Prvi pidžama party

Pidžama party Zabava u našem vrtiću se ne događa samo kada roditelji rade. Zabava se događa onda...

Motus

Motus Pčelice su danas od ranog jutra osnažili svoje tijelo uz tjelovježbu. Vježbe za djecu...

Krokodil i kravata

Krokodil i kravata Ako niste sigurni kako rade najbolje mame, DOĐITE U ZVONČIĆE Današnji gost je...

logo

O nama

Javna ustanova Dječji vrtić „Zvončić“ Gornji Vakuf – Uskoplje je javna predškolska odgojno – obrazovna ustanova u kojoj se provodi odgoj, obrazovanje, njega, zdravstvena zaštita, prehrana i skrb o djeci od 3 godine do polaska u osnovnu školu....

KONTAKT

JU Dječji vrtić Zvončić

Kralja Tomislava bb.

Gornji Vakuf- Uskoplje

Bosna i Hercegovina

+387 30 494-750

E-mail

djvrticzvoncicgvu@gmail.com

JU Dječji vrtić Zvončić - 2021 sva prava pridržana Design and development logo