"Dijete - Djetetu"

Povodom Dana općine naš vrtić je organizirao, a roditelji nesebično podržali i realizirali akciju "Dijete-djetetu" kojom smo napravili pakete štićenicima JU Dječiji dom "Mostar", tj. djeci do 5 razreda osnovne škole i kupili slatkiša, hrane, voća i povrća za svu djecu doma.

Ovom akcijom smo obuhvatili mnogo pozitivnih strana rada sa djecom. Ostvarili smo suradnju sa JU iz druge županije, uspostavili smo još bolju komunikaciju sa roditeljima, roditelji su se međusobno povezali te sami podigli ovu akciju na mnogo viši nivo, a naša djeca su pomagala mamama u pakiranju poklona. Što je najbitnije izmamili smo osmijeh na lice djeci u dječjem domu i poslali im poruku da mislimo na njih. Ponosni smo što možemo opet pokazati veliko srce stanovnika našega grada. Veliko HVALA roditeljima, sigurni smo da će naša djeca narasti u velike ljude, jer imaju ispred sebe odlične uzore.
Prvi pidžama party

Pidžama party Zabava u našem vrtiću se ne događa samo kada roditelji rade. Zabava se događa onda...

Motus

Motus Pčelice su danas od ranog jutra osnažili svoje tijelo uz tjelovježbu. Vježbe za djecu...

Krokodil i kravata

Krokodil i kravata Ako niste sigurni kako rade najbolje mame, DOĐITE U ZVONČIĆE Današnji gost je...

logo

O nama

Javna ustanova Dječji vrtić „Zvončić“ Gornji Vakuf – Uskoplje je javna predškolska odgojno – obrazovna ustanova u kojoj se provodi odgoj, obrazovanje, njega, zdravstvena zaštita, prehrana i skrb o djeci od 3 godine do polaska u osnovnu školu....

KONTAKT

JU Dječji vrtić Zvončić

Kralja Tomislava bb.

Gornji Vakuf- Uskoplje

Bosna i Hercegovina

+387 30 494-750

E-mail

djvrticzvoncicgvu@gmail.com

JU Dječji vrtić Zvončić - 2021 sva prava pridržana Design and development logo